** Buddy **

Algemene info
Ras Gelder
Geboortedatum 18 juni 1989
Datum overlijden 6 december 2018
Korte voorstelling

Mijn eerste eigen paard, de grote liefde van mij en mijn grootmoeder (zaliger), mijn rots in de branding...

 

Net voor ik 16 jaar werd, kwam dit prachtig paard in mijn leven. Ik reed met hem onder het zadel maar kon alle gekke dingen met hem: zonder zadel rijden, gaan zwemmen, nieuwjaarzingen, kinderen blij maken door met 4 of 5 op zijn sterke rug te zitten, hem schilderen met vingerverf, enz. Waardoor ik in de buurt ook snel de bijnaam kreeg, 'het meisje met het paard'. Door zijn grote en imposante uiterlijk was zijn bijnaam als snel 'Dikke'...

 

Korte tijd erna kreeg hij zijn beste vriendin en levenspartner erbij... Ons 'Poppie' (** Ruby **)... Onafscheidelijk waren ze! Wanneer je het duo naast elkaar zag staan, wist je al snel waarom hij zijn bijnaam kreeg en zijn vriendin de hare. Eten was namelijk 1 van zijn favoriete hobby's en schooien kon hij als de beste.

 

Op 6 december 2018 sloeg het noodlot toe... ik vond mijn dikste vriend in zijn eeuwige slaap... mijn wereld stond stil en een deel van mijn hart stierf mee. Hij werd gecremeerd in Nederland en kwam terug naar huis zodat hij voor altijd bij me zou zijn. Ik weet dat hij nu bij mijn grootmoeder is, op een betere plaats, waar we elkaar ooit terug zien! Ondanks het zware verdriet en gemis, ben ik hem eeuwig dankbaar want hij bracht me bij de meest fantastische katten, de Maine Coons!