Cowboy - Cowboy de Cheriëtte

Algemene info
Geboortedatum 28 oktober 2018
Vader Senoja's Dawson
Moeder AnversCoon Black Diamond
Kleur Black with white mackerel - n 09 23
Korte voorstelling

Onze 'gentle giant'... een babbelkat en een knuffel-Coon...

 

Met hem en zijn broer Cooper begon ons Maine Coon verhaal! We gingen eigenlijk alleen kijken voor deze knappe gast. Maar wanneer we zagen hoe goed hij bevriend was met Cooper, was de keuze voor 2 Coontjes al snel gemaakt. Ondanks dat hij het kleintje in het nest was en de papfles bijkreeg, groeide hij uit tot een grote en stoere bink. Maar met een peperkoeken hartje...

Wanneer we beneden komen zit hij steevast op de hoek van de tafel en heeft hij een hele grote uitleg bij. Met zijn dikke poot in de lucht komt hij aandacht vragen, en ja, soms ook nog extra brokjes of iets lekkers ;-)

Meneer heeft zijn 'eigen' dame in huis. Hij en Diva zijn onafscheidelijk verbonden. Samen kroelen op bed, knuffelen in de zetel of wassen in de krabpaal,... alles kan bij deze twee. Is steeds genieten wanneer je ziet hoe goed onze poezen overeen komen.

Je zou zeggen: de grootste is steeds de baas in huis... niks is minder waar. Onze grote beer laat zich zonder problemen wegsturen door Lucky. Dus stoer is alleen het uitzicht van Cowboy. Hij heeft een ontzettend zacht en lief karakter. Hij claimt je met het grootste plezier voor een grote streel-sessie!

Vader: Senoja's Dawson

Moeder: AnversCoon Black Diamond