Lucky

Algemene info
Geboortedatumm 14 oktober 2015
Korte voorstelling

Onze iedereens-vriend, Lucky. Maar ondanks zijn beperkingen, de leider van onze groep katten. 

EN onze grote babbeldoos...

Ik adopteerde Lucky als straatkatje. Ik had pas 1 van mijn liefste stalkatten moeten afgeven en kwam bij toeval Lucky tegen op Facebook. Lucky zijn verhaal:

Hij bleek ervoor van een oud vrouwtje te zijn, tot ze overleed. Hij at wat mee in de buurt, tot hij zijn ongeluk kreeg... Hij werd zwaar geaccidenteerd gevonden op de weg, de mensen die hem van straat raapten deden hem bij de dierenarts binnen om in te slapen. Deze dierenartsen vonden het zonde om een jongvolwassen katje in te slapen zonder te proberen om hem te redden. Dus zijn hard en zacht gehemelte werden gehecht, zijn sinussen bleken helemaal stuk, hij raakte een oogje kwijt en hield er zware hersenschade aan over. Na anderhalve maand te verblijven in de dierenartsenpraktijk, was hij klaar voor een nieuwe thuis. 

Dieren waaraan iets scheelt, zijn meestal niet degene die snel geadopteerd worden... maar hij was een schat van een kat die we een kans wilden geven. Via Helga's Poezenhuis kwam Lucky bij ons terecht.

Daar heb ik nog geen seconde spijt van.

Hij kwam bij ons in huis en 14 dagen erna kreeg hij Cowboy en Cooper erbij als vrienden. Onze 2 jonge Coons lieten zich van hun beste kant zien! Door Lucky zijn hersenschade kon deze bepaalde dingen niet... Onze broers leerden hem hoe bepaalde dingen werkten en dat veel dingen niet zo akelig zijn als ze leken. Dankzij hun hulp leerde hij heel erg veel bij en terug functioneren zoals een normale poes.